Een nieuw tijdperk begint – het Olympia Weekend 2020

van Christian Duque

Laat me allereerst zeggen dat het oude Spaans zegt: “Geen hooi mal que por bien no venga” (er is geen slecht dat niet goed zal brengen) ringen waar. We hebben een vreselijke 2020 gehad als gevolg van de Covid19 -pandemie. De coronavirus verliet sportscholen voor onbepaalde tijd gesloten, het resulteerde in de annulering van de grootste fitness -exposities ter wereld (d.w.z. het Arnold Sports Festival), en het was het directe resultaat van talloze wedstrijden die werden geannuleerd of uitgesteld. Een van de belangrijkste en vele hypedwedstrijden van allemaal, de rock’s Athleticon in Atlanta, GA, werd uitgesteld tot 2021.

Met alles wat er aan de hand was, met mensen die tot sociale afstand werden gedwongen, vele worden ontslagen of gedwongen om vanuit huis te werken, de kansen die de Olympia zou gebeuren, begon er voor velen somber uit te zien. Ik heb altijd geweten dat de show zou doorgaan, vooral nadat ik mijn goede vriend, Chief Olympia -officier Dan Solomon had geïnterviewd. Dan is het type man, die als het leven hem citroenen Fluminense Thuisshirt geeft, hij limonade zal maken. Dat is het soort man dat je aan het roer wilt, iemand die niet gaat klagen en onder druk vouwen, maar echt schitteren. Ik was er ook van overtuigd dat het Olympia -weekend in feite zou gebeuren omdat de wedstrijd van eigenaar veranderde. Niets tegen David Pecker en Ami, maar dat is een enorm bedrijf, waar bodybuilding slechts een van de vele activa is. Fitness was ook geen essentiële geldmaker voor hen, het was slechts een van de vele. Toen Wings of Strength Mogul Jake Wood het evenement kocht, wist ik dat de Olympia zou gebeuren. Dat gezegd hebbende, er is een groot verschil tussen het gewoon gebeurt – en – het is echt een nieuw tijdperk.

Er spelen hier veel stukken. Om te beginnen, toen Dan Solomon digitale spieren verkocht aan Jake, was dat naar mijn mening de eerste stap. DM is anders dan elke andere site in de fitnessindustrie. Als ik het met een ander moest vergelijken, zou ik geneigd zijn om Generation Iron te zeggen, maar dat is ook niet helemaal nauwkeurig. Digital Spier is een bodybuildinghub en Dan realiseerde zijn visie door enkele van de belangrijkste namen uit het gedrukte tijdperk te werven, om digitaal met hem samen te werken. De pagina heeft altijd geavanceerde inhoud uitgesteld zonder ten prooi te vallen aan veel van de pettiness en ruzies in de industrie. Solomon heeft altijd verder gekeken. Hij is niet geïnteresseerd in de He-Said/She-Said omdat het een eindeloze oorlog is. Er zijn tal van sites die hun hoed hebben opgehangen aan roddels, nepnieuws en het voeden van de geruchtenmolen. Hoewel ze hits krijgen en ze advertenties kunnen verkopen, bouwen ze aan het einde van de dag niet echt iets. Ze betalen de rekeningen, maar ze groeien de sport niet. Tussen zijn rol met digitale spieren en de grote bewegingsfilm, Bigger, zette Dan zichzelf op de kaart. Nadat Jake DM had gekocht, werd IFBB Hall van Famer “Sugar” Shawn Ray aan het roer gezet. Dan ging verder en bereikte een hoogtepunt in zijn carrière, als Chief Olympia Officer. Minder dan een jaar later is Digital Muscle zijn spel blijven verhogen, en nu bezit Jake de belangrijkste bodybuilding -wedstrijd op aarde.

Het draait allemaal om het bouwen, zetten en de sport laten groeien. De nieuwe afbeeldingen zijn vuur. U kunt zien dat er veel tijd is geïnvesteerd – van de conceptualisatie tot de uitvoering. Ze kozen geweldige foto’s, ze hebben de formulering behandeld, en nu zullen deze afbeeldingen een niveau van hype creëren dat ons de komende zes maanden zal voeden. Om 7x 212 Olympia Showdown -kampioen James “Flex” Lewis (ook bekend als de Welsh Japans Voetbalelftal Thuisshirt Dragon) op het podium te zien tegen 2019 Mr. Olympia Brandon Curry, dat Blockbuster overal erover heeft geschreven. De fans willen 2018 People’s Champion Roelly Winklaar terug zien !! Ze willen de terugkeer van Hadi Choopan zien.

Het ding is, elke divisie heeft een selectie van echte supersterren, maar bodybuilding regeert opperste – zoals het hoort! Wat ik van velen houd aan de nieuwe richting, is het feit dat iedereen die betrokken is, houdt van bodybuilding. Dit is niet gewoon een andere manier om geld te verdienen en de fans worden bij elke beurt gedacht.

Het feit dat de nieuwe locatie centraal staat in de strip van Las Vegas is enorm !! Het Zappos Theatre is een nieuwe, bijgewerkte en ultramoderne locatie. Het gasthotel is volledig gerenoveerd, de kamers zijn mooi, betaalbaar en wedstrijdbezoekers hebben een miljoen dingen te doen, gewoon uit de lobby van het hotel lopen. Niets tegen de oude locatie, maar toen de Olympia de Mandalay Bay voor de Orleans verliet, betwijfel ik ten zeerste dat die verhuizing er een was die werd gemaakt met de fans of concurrenten in gedachten. Desalniettemin gaf de oude locatie de sport enkele geweldige herinneringen. Het feit dat er een nieuw tijdperk is, impliceert niet dat het oude niet geweldig was, maar we kunnen zeker ook een verandering gebruiken.

Een ander, Big Plus voor het 2020 -evenement is de terugkeer van de bodybuilding van vrouwen en uit een recente aflevering van Digital Spier, lijkt het erop dat 10x mevrouw Olympia Iris Kyle mogelijk terugkeert. Hoe enorm is dat?!? Jake Wood is direct verantwoordelijk voor de renaissance van gespierde vrouwen en bodybuilding van vrouwen door zijn vleugels van kracht -imperium, maar Iris is de enige superster nee geweestTabel afwezig in de rijzende Phoenix -evenementen en de Wereldkampioenschappen. Het feit dat er een mogelijkheid is dat ze zou terugkeren naar de fase van mevrouw Olympia is onwerkelijk. Op 150 pond gescheurd en symmetrisch zou Kyle heel moeilijk te verslaan zijn. De enige vrouw die haar ooit Sao Paulo FC Thuisshirt heeft verslagen, was in 2005 mevrouw Olympia Yaxeni Oriquen. Van Yaxeni wordt ook verwacht dat hij concurreert. Net als de bodybuilding van mannen, zal het bodybuilding -podium van de vrouwen zo veel verschillende dingen hebben die gaande zijn – van de terugkeer tot de confrontatie tussen generaties, waar dames die top 6 en gepositioneerd voor de wereld zullen maken !!

212 Bodybuilding is een andere nagelbijter, met een nieuwe kampioen in Kamal El Gargani, de verwachte terugkeer van de Boston Mass, Jose Raymond, de onmiskenbare beklimming van de enorme moordenaar Shaun Clarida, en een hele selectie van ervaren concurrenten, die 110% geeft aan Win de titel dan Flex Lewis zeven opeenvolgende jaren gehouden. Je hebt ook de erfgenaam van 2019, Derek Lunsford, zeer klaar om zichzelf na 2019 te rechtvaardigen.

Naarmate 17-20 december benaderingen, weet ik dat ik veel meer en veel meer opgewonden zal worden !! Ik heb mijn hotelreserveringen al geboekt en zal binnenkort mijn luchtvaarttickets boeken. Ik hoop dat ik je daar zie!! Wie heb je winnen? Ik kijk ernaar uit om uw feedback te lezen in de reacties. Ik hoop dat je blij bent met het lezen van mijn artikel, hier, in Iron Magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.